Betaalwijze

Ongeacht welke betaalmethode je kiest, we kunnen je pakket pas leveren zodra we de betaling ontvangen hebben.

 

Betaling met debetkaart: Bancontact of Maestro

Je kan kiezen om je betaling uit te voeren met je Bancontactkaart (kaartlezer nodig) of via de Bancontact-app.

 

Betaling met kredietkaart: Visa of MasterCard

Bij deze betaalmethode wordt ook de verificatiecode van de kaart gevraagd. Deze controle gaat na of je kaart niet gebruikt wordt door een ongeautoriseerd persoon. Indien u kiest om te betalen met een kredietkaart, wordt het bedrag onmiddellijk na uw bevestiging van betaling van uw kaart gedebiteerd.


Betaling met KBC of ING

Betalen via je vertrouwde bank. Zorg dat je je kaartlezer bij de hand hebt.

 

Betaling met iDeal

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Dit kan via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van je bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

 

Betaling met Giropay

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Bankoverboeking wordt gebruikt bij 51% van de online aankopen en maakt Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, daardoor een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

 

Merk op:

De regering voert sinds 1 december 2019 een verplichte afronding uit naar 0 of 5 eurocent voor betalingen met cash geld. Het totaal bedrag dat in onze winkels moet worden betaald wordt als volgt afgerond:

  • 1 en 2 cent worden verlaagd naar 0 cent
  • 3 en 4 cent worden verhoogd naar 5 cent
  • 6 en 7 cent worden verlaagd naar 5 cent
  • 8 en 9 cent worden verhoogd naar 10 cent

De betalingen met bankkaart worden niet afgerond.